Klanten

je voelt je telkens weer klant

OSI-8 detacheert niet zomaar ICT Specialisten. Wij bieden onze klanten door ons concept meer resultaat en maken de beste matches. De door ons gehanteerde prijsstelling is scherp doch fair. Wij bieden garantie aan op ingezette professionals en als een professional goed bevalt mag deze transfer-vrij worden overgenomen na een vaste periode. Vele andere klanten deden en doen al zaken met onze consultants en zijn uiterst tevreden en kunnen daardoor als referent optreden.

Wij zijn overtuigd van ons kunnen en van onze belofte om meer te doen voor onze klanten. Daarom bewaken wij voortdurend onze inzetten en garanderen wij hoge klanttevredenheid, waarvoor wij onze eigen unieke klantgarantie afgeven. Als OSI-8 vinden wij de persoonlijke relatie zeer belangrijk. Daardoor begrijpen we onze klanten beter en laten wij hen zich weer echt klant voelen.  

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.