Beste Match

Als alles moet kloppen

Bij OSI-8 gaan wij voor de beste Match. Dit is voor ons een bewuste keuze, omdat wij niet proberen zo maar iets doen. Het maken van een goede match is een vak. Wij laten een inzet niet van toevalligheden afhangen. Daarom inventariseren wij grondig elke opdracht en verdiepen ons in het bedrijf en de tijdelijke omgeving. Zo stellen wij ons zelf in staat om het wensprofiel van de opdrachtgever goed in kaart te brengen en garantie te geven.

Ten opzichte van dit wensprofiel vergelijken wij de beschikbare kandidaten en maken dan de Beste Match op basis van onze onderstaande criteria. Wij laten ons niet leiden door onze marge of dat een professional zoveel mogelijk een eigen medewerker moet zijn. Klantbelang staat bij ons voorop. Wat ons betreft moet alles gewoon kloppen.

Onze Match Criteria:  Kennis > Ervaring > Motivatie > Persoonlijkheid > Interessant tarief.

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.