Fair price

Onze prijzen zullen het bewijzen

Een eerlijke prijsstelling is waar OSI-8 voor staat. Wij hanteren concurrerende tarieven in vergelijking tot andere aanbieders en kunnen desondanks snel leveren, hoge kwaliteit bieden en garantie blijven geven. 

Wij knijpen partijen met wie we samenwerken, w.o. freelancers niet uit. Wel blijven we kritisch en kijken we scherp naar gehanteerde prijsstellingen. Tevens maken wij geen gebruik van lange inhuurketens (maximaal 1 schakel), zodat er geen onnodige prijsopdrijvende opeenstapeling van marges ontstaat. Wij verzekeren onze opdrachtgever dat we een gematigde maar gezonde bruto marge op onze kostprijs hanteren, zodat we daarmee onze continuïteit van onze bedrijfsvoering kunnen waarborgen.

Onze prijzen zijn fair en wij bieden daarvoor de Beste Matches.

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.