ONZE UNIEKE Garantie

Meer zekerheid is er niet te vinden

onze unieke niet-goed geld-terug Garantie zorgt daarvoor

 

Wij staan in voor onze kwaliteit en we roepen niet voor niets: Meer Resultaat en de Beste Match. Daarom geven wij garantie op de inzet van onze mensen. De garantieperiode die we geven is afhankelijk van de duur van de initiële opdracht. Wij geven al onze eindklanten 1 week garantie per maand initiële opdracht. Wij garanderen daarmee dat wij tijdens de garantieperiode, bij een misfit van een door ons geplaatste medewerker, 100% geld teruggeven. Deze garantie is uniek en staat in voor ons vertrouwen in onze beste matches. 

Onze unieke garantie geven we onder eenvoudige en duidelijke voorwaarden. Dit betekent voor een opdrachtgever meer zekerheid. Zo staan wij extra in voor onze mensen en bieden meer resultaat met onze beste matches.

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.