Meer resultaat

ALs de uitkomst positief moet zijn 

Dit bereiken wij omdat we met ervaren consultants werken die jarenlang in de ICT markt actief zijn. Daardoor begrijpen wij onze klanten beter en zijn we instaat om een uitstekende vertaalslag te maken van behoefte naar vervulling. We bereiken meer resultaat doordat we de kwalificaties van onze eigen medewerkers als die van vele andere professionals goed kennen. Daardoor zijn we in staat de Beste Match te maken. Wij rekenen faire prijzen doordat we geen torenhoge opslagen hanteren. Wij leveren daardoor meer Resultaat tegen een betere prijs.

Wij bewaken voortdurend onze inzetten en garanderen hoge klanttevredenheid, waarvoor wij onze eigen unieke aanvullende klantgarantie afgeven.

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.