Referenties

Referenties

Doordat onze consultants jarenlang naar grote tevredenheid ten behoeve van gerenommeerde bedrijven hebben gewerkt, kunnen wij naar aanleiding van deze samenwerkingen uitstekende referenties afgeven. Primair zijn wij actief in de Randstad echter steeds meer bedrijven daarbuiten weten ons te vinden.

Wij zijn trots op de klanten met wie we zaken doen. Veelal gebeurt dit al vele jaren, op persoonlijk titel en kennen we elkaar veelal door en door. Een referent willen zijn is niet altijd vanzelfsprekend. Het getuigd van goed partnership en de bereidheid dit uit te willen spreken naar elkaar en naar derden. Wij zijn daarom trots en zuinig op de klanten die referent voor ons willen zijn en slechts op verzoek verstrekken na overleg hun gegevens.  

Wij kunnen referenties overleggen in de volgende sectoren;

  • Overheden en ZBO’s
  • Onderwijs
  • Zakelijke Dienstverlening
  • Handel & Industrie

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.