Topsnelheid

waarom wachten

Door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij niet alleen wat onze klanten nodig hebben, maar maken wij ook de beste match. Ons team streeft er altijd naar om binnen 2 werkdagen een passende kandidaat aan te leveren. Dat is dus werken op topsnelheid.Wij kennen de markt en weten de juiste specialisten snel te vinden.

Wij werken met ons team op topsnelheid en stellen daardoor snel de juiste specialisten voor. Tijdens ons matchproces kijken we niet alleen naar de kennis van een professional, maar beoordelen vooral of de professional goed past bij de klantorganisatie en de rol die er vervuld moet worden. Dit doen we door onze ervaring, vakkundig en snel. Wachten is niet meer nodig als topsnelheid onze manier van werken is.  

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.