Onze expertise

onze kennis en ervaring zetten wij graag in

Onze expertise bestaat uit een aantal functiegroepen waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Daardoor kunnen we gerichter en sneller, kennen wij de professional beter en zijn we in staat betere matches te maken. De expertises waarin wij ons gespecialiseerd hebben zijn; Support Medewerkers, Systeem-Specialisten, Database-Beheerders, Applicatie-Beheerders, Netwerk-Specialisten, Software-Ontwikkelaars, Analisten, en ICT-Management

Door onze aanpak en met onze expertises kunnen we onze garanties waarborgen en meer resultaat bieden. Onze specialisten zetten wij graag tijdelijk in op basis van detachering of wij helpen het team structureel te versterken met vaste collega’s op basis van DetaVast of Werving & Selectie. 

DETACHERING

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerkspecialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager. Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid.

WERVING & SELECTIE

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd

DETAVAST

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit voorafgegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.