ICT-management

ICT Management

Projecten en afdelingen vragen om goede aansturing en bewaking. Daarvoor heeft OSI-8 goede en ervaren ICT Lijnmanagers en coördinatoren beschikbaar. Onze ICT- Portfolio-, Programma-, Projectmanagers en Projectleiders zijn uitstekend in staat projecten van verschillende omvang in goede banen te leiden en veranderingen te managen. Zij zijn allen zeer gedreven en het betreft managers met de juiste ervaring, certifiucering en technische achtergrond. 

Ons ICT Management, onze projectleiders en projectmanagers werken allen op HBO/WO niveau en hebben jarenlange ervaring met diverse middelgrote en grootschalige ICT-omgevingen. Zij zorgen voor de juiste aansturing van diverse teams en bewaken de voorgang en budgetten.

DETACHERING

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerkspecialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager. Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid.

WERVING & SELECTIE

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd

DETAVAST

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit voorafgegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.