Software-ontwikkelaars

Software-ontwikkelaars

 

Onze Software-Ontwikkelaars ontwikkelen zowel front-end applicaties (website, fat client) als backend applicaties. Zij zijn gefocussed op; C#, .NET, ASP.Net en SharePoint, HTML, CSS en JavaScript/Java. Onze Software-Ontwikkelaars houden zich bezig met de nieuwste technologieën, waardoor ze vaak met Agile en Scrum werken. Zij zijn in staat in teamverband applicaties te bouwen voor high load, high performance en high availability omgeving.

Al onze mensen werken op HBO / WO niveau en hebben jarenlange ervaring met software-ontwikkeling van bedrijfsapplicaties en ontwikkeling van intranet-, extranet- en websiteomgevingen.

Front-end 
Onze front-enders beheersen onder andere XHTML/HTML 4/5, JavaScript, CSS 2/3, Jquery, Modernizr en NodeJS. Daarnaast hebben ze kennis van methodieken als waterval, scrum/agile. Ook beheersen ze tools als Git, Subversion etc.

Middleware
Onze middleware beheerders zijn volledig bedreven in Tomcat, JBoss, Apache, MongoDB, Postgres, Oracle en build- en deploymenttools zoals Maven, Hudson/Jenkins en Subversion/Git.

JAVA
Onze Java specialisten werken met Spring MVC, JSF, AJAX, XML/XSLT en Java/JEE met grondige expertise in Tomcat, JBoss, Apache, MongoDB, Postgres en Oracle. Als CMS zijn ze onder andere bekend met Alfresco, Hippo en dotCMS

Microsoft .NET
De .NET specialisten van OSI-8 Detachering zijn gericht op object-oriëntatie, Microsoft-technologieën (C#, ASP.NET, MVC, VB.NET, WCF, moderne CMS-en zoals EpiServer, Umbraco en Sitecore en natuurlijk Sharepoint. Hun tweede natuur is clean coding.crosoft .Net

PHP
De PHP developers hebben gedegen kennis van backend PHP (OO), Zend, MySQL, HTML5, CSS3 en MVC en gedegen ervaringen met LAMP of WAMP omgevingen. SVN / GIT, Shell scripting (Bash / Perl) en kennis van modular development en unit testing. CMS systemen als Magento, Drupal, Joomla, WordPress en Expression Engine kennen ze allemaal. 

DETACHERING

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerkspecialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager. Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid.

WERVING & SELECTIE

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd

DETAVAST

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit voorafgegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.