Support-medewerkers

Support-Medewerkers

Al onze mensen werken op MBO+ HBO niveau en hebben al de nodige ervaring opgedaan als Helpdesk- en Support-Medewerker. De Support-Medewerkers van OSI-8 zijn ervaren met ITIL omgevingen en beschikken vaak al over gewenste Microsoft certificeringen en specifieke applicatiekennis. De Support-Medewerkers van OSI-8 kenmerken zich door hun inzet, professionaliteit en collegialiteit, waardoor ze altijd een welkome tijdelijke aanvulling zijn.

  DETACHERING

  OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerkspecialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager. Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid.

  WERVING & SELECTIE

  OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd

  DETAVAST

  OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit voorafgegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.

  Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
  Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.