Over OSI-8

Geen praatjes, maar waarmaken

 

Bij OSI-8 roepen wij niet alleen dat we goed zijn in ons vak, wij garanderen dit ook door onze unieke “Niet goed – Geld terug” garantie. Geen praatjes, maar gewoon waarmaken. Graag geven wij een inkijkje in ons mooie bedrijf met onze geschiedenis, de visie en de missie van OSI-8. Daarnaast geven we graag onze kernwaarden aan en geven wij inzicht over de door ons gehanteerde kwaliteit en het door OSI-8 gehanteerde MVO beleid met daarbij een aanvullende beleidsverklaring.

Wij werken goed en snel. Binnen 2 werkdagen voorzien wij onze opdrachtgevers van de juiste detachering kandidaat. Binnen 14 dagen stellen wij kandidaten voor t.b.v. vaste posities. Wij gaan voor persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij denken in lange termijn relaties en niet in quick wins. Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie en manier van zakendoen. Wij garanderen een plezierige samenwerking.

 

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.