Contactpersonen

Jessica Kuijl
Commercieel Directeur
Mensen verbinden in de IT, dat blijft het mooiste wat er is! Zelfs nog na ruim 20 jaar IT arbeidsbemiddeling. De open en de persoonlijke aanpak van OSI-8 Detachering past uitstekend bij mijn manier van samenwerken en doen. Samen met het OSI-8 team succesvol zijn voor onze collega's en opdrachtgevers, dat is waar ik het voor doe. Open, duidelijk en resultaatgericht met oog voor de mens achter de professional. I love IT. Met mooi weer vertoef ik graag op het water, tezamen met m'n gezin, familie en vrienden.
Ga naar LinkedInE-mail me06 - 55 222 636
Ricardo Lima Pires
SR Recruitment Consultant
Mijn grote missie of grote Why is mensen verbinden. De manier waarop je word benaderd is essentieel. Zakelijk bestaat niet meer, alles is persoonlijk. Er wordt vaak gekeken naar allerlei eisen, maar het aspect mens wordt vaak vergeten, terwijl we eigenlijk graag zaken doen met mensen die we kennen en waar we iets gemeen mee hebben. Ik vind dat iedereen leuk werk moet en kan hebben. Ik ben een mensen-mens en vind contact daarom erg belangrijk. Ik breng graag privé veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.
Ga naar LinkedInE-mail me06 - 229 782 46
Frank Stelling
Ondernemer
Ondernemen dat vind ik leuk. Nadat ik in 2014 mijn aandelen in m'n vorige bedrijf had verkocht, kwam de grote vraag, wat ga ik doen. Uiteindelijk bleek dat ik ICT, en mensen samenbrengen nog steeds heel erg leuk vind. Daarom OSI-8 opgezet met als doel een super goede en succesvolle organisatie neer te zetten, die no-nonsense is en gericht is op eerlijk, goed en fair zakendoen. Tegenwoordig binnen een paar minuten op m'n fiets op het werk en in het weekend houd ik van een lekker biertje en speel ik een potje tennis.
Ga naar LinkedInE-mail me06 - 2884 2880
Iris Van Leeuwen
Accountmanager
Het contact hebben met klanten en het onderhouden van goede relaties staan bij mij hoog in het vaandel. Door de klanten en collega's goed te kennen ben ik in staat de beste matches te maken. Dit is dan ook waar mijn hart ligt! Een goede samenwerking is van essentieel belang. Door de persoonlijke aanpak van OSI-8 detachering heb ik hier de uitdaging gevonden die bij mij op het lijf geschreven is. In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en vind het heerlijk om op het Sneekermeer te varen. Wie weet kom ik je onderweg ergens tegen.
Ga naar LinkedInE-mail me06 - 3985 6408
Kom jij ons team versterken?
Jr Accountmanager
Ben jij die leuke nieuwe sales die ons team komt versterken en meebouwt aan onze successen. Ben jij het die energiek is en met veel passie met mensen wil werken. Heb jij zin in een commerciële rol waarin je IT Professionals detacheert bij opdrachtgevers. Wij helpen je je de juiste commerciële stappen te maken Stuur je cv of bel ons direct.
E-mail me085-7501011
Kom jij ons team versterken?
Stagiair / Recruiter
Ben jij die leuke nieuwe stagiaire die ons team komt versterken en meebouwt aan onze successen. Bekijk onze vacature of bel ons direct.
E-mail me085-7501011

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.