Onze naam 

Een IT Naam met Betekenis

Onze naam is gebaseerd op de 7 “layers” van het OSI-model. Dit staat voor goede samenwerking tussen de verschillende netwerklagen. Daardoor is duidelijk wat van de ander verwacht mag worden. Deze duidelijkheid, geeft stabiliteit en zorgt voor optimaal resultaat. Als OSI-8 voegen we daar graag onze 8e laag aan toe d.m.v. onze ICT Specialisten “onze Human Layer”. De lagen weten onderling van elkaar wat ze mogen verwachten en deze duidelijkheid dat is wat bij ons past. Verwachtingen managen en onze naam waarmaken door goede passende IT Professionals aan te bieden voor tijdelijke en vaste posities. 

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.