Professionals

HET IS LEUKER WERKEN BIJ EN VIA OSI-8

Ben je op zoek naar een vaste baan of een tijdelijke opdracht? Dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden door te nemen. Werken moet leuk zijn en het uit te voeren werk moet bij je moet passen, zodat je elke dag fluitend naar je werk kunt gaan. Wij maken graag de perfecte match voor jou, zodat het werken leuk blijft. Wij vinden het daarom belangrijk om aan te geven waarom het leuker werken is bij OSI-8 en wat de mogelijkheden zijn om flexibel via ons te werken. 

Vaste baan in de detachering bij OSI-8 Detachering

Je komt ons team versterken als medewerker bij OSI-8 Detachering, van waaruit je gedetacheerd wordt bij een onze opdrachtgevers. We zorgen dat de opdracht bij je past, de woonwerk-afstand prettig is en dat je je constant kunt blijven ontwikkelen. We hebben een goed arbeidsvoorwaarden pakket en vinden het belangrijk dat naast hard werken er aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, leuke evenementen en privé aangelegenheden.

Tijdelijk opdracht bij opdrachtgever van OSI-8

Naast onze eigen medewerkers zetten wij ook professionals in die op zoek zijn naar een tijdelijke opdracht. Je kunt dan bij klanten van OSI-8 Detachering opdrachten vervullen als tijdelijke medewerkerals ingehuurde medewerker van derden of als zelfstandige freelancer. Op basis van je ervaring, kennis, persoonlijkheid  en financiële voorwaarden matchen wij onze tijdelijke aanvragen op jouw profiel. Vanzelfsprekend verwachten wij tenminste dezelfde motivatie, betrokkenheid en inzet als dat van onze eigen medewerkers.

Vaste baan bij een opdrachtgever van OSI-8

Je zoekt een vaste baan en wilt het team gaan versterken bij een opdrachtgever van OSI-8, dan kunnen we je bemiddelen op basis van Werving & Selectie en DetaVast. We nemen veel werk uithanden van onze opdrachtgevers door een goede match te maken. Dit betekend dat wij zorgvuldig afwegen of jij als kandidaat goed past op een openstaande vaste positie. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat ook jouw belangen goed naar voren komen, zodat we de perfecte match kunnen maken. Als dit zo is dan stellen we je graag voor en is een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever de volgende stap. Heb je al een vacature op onze site gezien, reageer dan met je cv, zodat we kunnen toetsen of je een goede aansluiting hebt.  Heb je nog niet de vacature gezien die bij je past, maar wil je wel graag dat we je bemiddelen, dan zien we ook graag je complete cv tegemoet.

opdrachten

Neem snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten. De leukste opdrachten vindt je natuurlijk via OSI-8. We kennen de ins en outs en zullen je daardoor uitstekend kunnen informeren.

Tijdelijke opdrachten

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe vaste baan, bij OSI-8 of bij een van onze opdrachtgevers, neem dan een kijkje bij onze vacatures Wil je meer weten over een vacature, bel ons dan gerust.

Vacatures

Schrijf je IN

Toe aan een nieuwe uitdaging voor tijdelijk of voor vast, dan bemiddelen we je graag of voegen je toe aan ons eigen team. Schrijf je dan in met je CV, zodat we de beste match voor je kunnen maken.

Schrijf je direct in

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.