Werken als ingehuurde

als ingehuurde medewerker tel je volledig mee

Bij OSI-8 zetten wij naast onze eigen medewerkers en freelancers, ook medewerkers in die in dienst zijn van andere detacheerders en projectorganisaties. Want wij gaan voor de Beste Match bij onze klant. Van ingehuurde medewerkers verwachten wij dezelfde inzet en houding als van alle andere professionals, namelijk; Persoonlijk, Professioneel met Passie en Resultaatgericht. (Kernwaarden) Wij behalen daarmee een hoger resultaat en een betere klanttevredenheid.

Bij OSI-8 hoef je je daarom niet voor te doen als vaste medewerker van OSI-8 want eerlijkheid staat voorop. Je eigen integriteit bepaald je correctheid in de omgang met onze opdrachtgever. Als OSI-8 zullen we met je omgaan als zijnde een eigen medewerker en wij geven graag die aandacht die nodig is om gezamenlijke doelen te bereiken. Bij ons tel je net zo mee als een eigen medewerker. 

opdrachten

Neem snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten. De leukste opdrachten vindt je natuurlijk via OSI-8. We kennen de ins en outs en zullen je daardoor uitstekend kunnen informeren.

Tijdelijke opdrachten

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe vaste baan, bij OSI-8 of bij een van onze opdrachtgevers, neem dan een kijkje bij onze vacatures Wil je meer weten over een vacature, bel ons dan gerust.

Vacatures

Schrijf je IN

Toe aan een nieuwe uitdaging voor tijdelijk of voor vast, dan bemiddelen we je graag of voegen je toe aan ons eigen team. Schrijf je dan in met je CV, zodat we de beste match voor je kunnen maken.

Schrijf je direct in