FOR A BETTER CUP OF…..Infra

DE InfraNISTEN

Flexibiliteit op afroep ter versterking eigen team

Lees meer

PROJECTMATIG EEN TEAM INHUREN?

Het is altijd praktisch om boven op de eigen capaciteit te beschikken over een flexibele schil. Daarmee creëert u verschillende voordelen voor uw organisatie: U ondervangt daarmee pieken in de standaard bezetting bij over- ondercapaciteit en specifieke tijdelijke expertise kan nu eenvoudig in huis gehaald worden, om zo geformuleerde doelstellingen in projecten te behalen.

Wij beschikken over verschillende expertises met verschillend ervaringsniveau. Niet altijd behoeft een Senior ingezet te worden om een opdracht uitstekend te verrichten. Ook letten wij op het Marksegment zodat ook branche specifieke kennis toegevoegd wordt. Onze Infra Engineeren zijn allen bovengemiddeld. Daar hebben wij ze op geselecteerd en ondersteunen wij hen op allerlei manieren om op dat goede niveau te blijven. Daardoor kunnen zij continu blijven bijdragen aan mooie projecten.

Op basis van hun ontwikkelervaring en en branchekennis kennis kunnen wij de volgende verdeling maken:

• 65% hebben tussen de 4 en 7 jaar ervaring;
• 35% hebben meer dan 7 jaar ervaring.

Wij zijn kritisch tijdens de aanname en bij de uitvoering van onze Infra Engineeren. Dit zorgt er voor dat wij constante kwaliteit kunnen blijven leveren. Onze ontwikkelaars behoren tot de top 20% binnen hun vakgebied. Zij volgen daarvoor de noodzakelijke trainingen en opleidingen. Door hun jarenlange ervaring, kennen zij de kneepjes en de valkuilen op het developers gebied. Daarnaast zijn onze Infra Engineeren gedreven, sociaal vaardig en collegiaal. De ultieme mix voor uitstekende ontwikkelaars en daarmee onze Infra Engineeren.

Vragen over of interesse in een team aan developers? Laat uw gegevens achter in het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact op

Andere vraagstukken

Innovatie partnership

Ontzorging van begin tot een geweldig eind

Java kennis en kunde

Inbreng van ontbrekende Infra kennis en ervaring

Architectuur ondersteuning

Zeker zijn van goede software

Andere vraagstukken

Innovatie partnership

Ontzorging van begin tot een geweldig eind

Java kennis en kunde

Inbreng van ontbrekende Infra kennis en ervaring

Architectuur ondersteuning

Zeker zijn van goede software