FOR A BETTER CUP OF… INFRA

OSI-8

Waardoor we goed zijn in wat we doen.

Lees meer over ons

Wat maakt ons bijzonder

In onze visie ondersteunen wij met name de Top 500 van Nederland op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Wij voorzien in kennis- & capaciteitsbehoeften en in het bedenken, bouwen, beheren en managen van complexe ICT-infrastructuren, database- en applicatieomgevingen. Door te werken met specialisten, borgen we de benodigde kennis en kunde en dagen we onszelf uit om zo veel mogelijk waarde toe te voegen.

In onze visie past daarom goed de gedachte om meer zekerheid te geven aan inlenende bedrijven door het verstrekken van aanvullende garanties. Met OSI-8 ICT Detachering bieden we daar bovenop extra waarde, door extra aandacht te geven aan de “The human layer” namelijk: Zeer plezierige tijdelijke collega’s.

Ons team

Onze naam is gebaseerd op de 7 “layers” van het OSI-model. Dit staat voor goede samenwerking tussen de verschillende netwerklagen. Daardoor is duidelijk wat van de ander verwacht mag worden. Deze duidelijkheid, geeft stabiliteit en zorgt voor optimaal resultaat. Als OSI-8 voegen we daar graag onze 8e laag aan toe d.m.v. onze ICT Specialisten “onze Human Layer”. De lagen weten onderling van elkaar wat ze mogen verwachten en deze duidelijkheid dat is wat bij ons past. Verwachtingen managen en onze naam waarmaken door goede passende IT Professionals aan te bieden voor tijdelijke en vaste posities.

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT

Jessica Kuijl
Jessica KuijlResource manager
Frank Stelling
Frank StellingFounder

Onze visie en missie

Bij OSI-8 roepen wij niet alleen dat we goed zijn in ons vak, wij garanderen dit ook door onze unieke “Niet goed – Geld terug” garantie. Geen praatjes, maar gewoon waarmaken. Graag geven wij een inkijkje in ons mooie bedrijf met onze geschiedenis, de visie en de missie van OSI-8. Daarnaast geven we graag onze kernwaarden aan en geven wij inzicht over de door ons gehanteerde kwaliteit en het door OSI-8 gehanteerde MVO beleid met daarbij een aanvullende beleidsverklaring.

Wij werken goed en snel. Binnen 2 werkdagen voorzien wij onze opdrachtgevers van de juiste detachering kandidaat. Binnen 14 dagen stellen wij kandidaten voor t.b.v. vaste posities. Wij gaan voor persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij denken in lange termijn relaties en niet in quick wins. Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie en manier van zaken doen. Wij garanderen een plezierige samenwerking.

FOR A BETTER CUP OF…..INFRA

We zullen contact opnemen

Jessica Kuijl
Resource manager

Neem contact op