TRANSFER-VRIJ

VAN A NAAR BETER

Wij willen onze eigen medewerkers niet binden door complexe contracten en regeltjes. Bij OSI-8 geloven we in de vrijheid om te werken waar je wilt. Daarom is elke medewerker van OSI-8 transfer-vrij. Voor ons betekent dit dat we in goede harmonie meewerken aan een soepele overgang. Een ingezette medewerker mag daarom altijd in dienst treden bij een directe opdrachtgever van OSI-8. Transfer-vrij overgaan wordt voorafgegaan met een transfer-vrije overgangsperiode, Deze periode is afhankelijk van de tijd die de betreffende ICT-Specialist al gedetacheerd is bij onze opdrachtgever.

De enige voorwaarden die wij aan een transfer-vrije overgang stellen, is dat de opdrachtgever een schriftelijke melding doet van de gewenste transfer. Uiteraard dat de gewenste overgang met volledige instemming van de betreffende medewerker gebeurt. En dat na de melding de inleen van de betreffende medewerker voor een vaste periode wordt voortgezet afhankelijk van de reeds ingeleende periode, tegen oorspronkelijk afgesproken tarief + 10% opslag.

Onze transferperiodes bij standaard inleen:

  • inleen 0-3 maanden: Overname is niet mogelijk
  • inleen 4-6 maanden: extra periode van tenminste 6 maanden (minimaal 1040 factureerbare uren)
  • inleen 7-9 maanden: extra periode van tenminste 5 maanden (minimaal 900 factureerbare uren)
  • inleen 10-12 maanden: extra periode van tenminste 4 maanden (minimaal 700 factureerbare uren)
  • inleen > 12 maanden: extra periode van tenminste 3 maanden (minimaal 520 factureerbare uren)

Eventuele verplichtingen van de werknemer naar OSI-8, worden 1 op 1 overgenomen door de opdrachtgever, dan wel in 1 keer voldaan. Een makkelijkere manier om een beste Match om te zetten naar een vast dienstverband is er volgens ons niet. Als OSI-8 zorgen wij voor de stap van A naar Beter.