Netwerk-Specialisten

Netwerk-Specialisten

Onze Database-Beheerders hebben jarenlange ervaring met verschillende databases (onder meer met Oracle en MySQL) en verschillende toepassingen. Zij kunnen uw database(s) vakkundig opzetten, beheren en optimaliseren. Kortom; alles wat een Database-Beheerder doet bij database beheer. Onze Database-Beheerders zijn specialistwn en hebben veel ervaring.

De OSI-8 Netwerk-Specialisten kunnen met hun LAN-WAN expertise en ervaring bedrijven en hun netwerkafdelingen uitstekend ondersteunen. Onze Netwerks-Specialisten richten zich op het design, de implementatie en het beheer van complexe LAN- en WAN-omgevingen.

Onze Expertise
Onze Netwerk-Specialisten richten zich op alle bekende (en minder bekende) protocollen en technieken die te maken hebben met het routeren van het verkeer over uw netwerk, ongeacht of het om een LAN- of WAN-omgeving gaat. Zij hebben kennis en ervaring met alle gangbare protocollen en technieken binnen deze expertisegebieden.

De certificeringstrajecten die onze Netwerk-Specialisten bijhouden zijn o.a.;

  • Cisco Associate (CCDA, CCNA, -security, -voice, -wireless)
  • Cisco Professional (CCDP, CCNP, -security, -voice, -wireless, R&S)
  • Cisco Expert (CCIE -voice)
  • Juniper
  • HP

Zij werken op HBO / WO niveau en hebben jarenlange ervaring met diverse middelgrote en grootschalige netwerkomgevingen. Onze Netwerk-Specialisten zijn altijd een welkome tijdelijke aanvulling tijdens de versterking van een team, vanwege hun professionaliteit en collegialiteit, naast de vanzelfsprekende technische kennis en ervaring.