Analisten

Business- en Informatie-Analisten

Onze Business- en informatieanalisten zijn bekend met de informatiestromen en processen binnen het bedrijfsleven, overheid en zakelijke dienstverlening. Zij zijn in staat de juiste informatie zichtbaar te maken en te vertalen naar practische cases. Onze analisten hebben veelal hun kennis en ervaring in praktijkfuncties opgedaan, waardoor ze nu in staat zijn onze opdrachtgevers beter te begeleiden en te voorzien de juiste informatie. Zij zijn gewend om Agile te werken en te Scrummen wanneer daar sprake van is.  

Onze analisten werken op HBO / WO niveau en hebben jarenlange ervaring met eerdergenoemde omgevingen. Zij zijn altijd een welkome aanvulling ter versterking van een team vanwege hun professionaliteit en collegialiteit, naast de vanzelfsprekende branche-kennis en -ervaring.

DETACHERING

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerkspecialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager. Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid.

WERVING & SELECTIE

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd

DETAVAST

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit voorafgegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.