FOR A BETTER CUP OF… INFRA

OSI -8

Ook Infra Specialist worden?

Lees meer

Ook professional bij OSI-8 worden?

Misschien ken je al een van onze engineers en kan hij of zij je bij ons introduceren. Misschien heb jij ook de geweldige skills die wij zoeken in een werknemer. Mogelijk kennen we je al via onze projecten. Maak kennis met onze founders en het ondersteunende team met wie jij samen met de andere werknemers ook een toptijd kunt beleven.

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaring en skills en natuurlijk ook hoe goed jouw wensen te realiseren zijn.

Dit ga je doen

In de functie als DevOps-, Cloud- of IT/OT engineer werk je zelfstandig of in teamverband mee aan projecten bij onze opdrachtgevers. Je bent vaak verantwoordelijk voor de bouw en implementaties van de bedrijfskritische applicaties. Als engineer zorg jij samen met het team voor het ontwikkel- en uitleveringsproces van software. Dit alles doe jij binnen de Cloudomgeving van onze klant(en).
Je moet hierbij denken aan de inrichting, monitoring en netwerksecurity? Zeer divers, maar als DevOps engineer ben je verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelingscyclus. Als engineer heb je intensief contact met onze opdrachtgevers voor wie je werkt. Niet alleen met IT’ers, maar ook veel met eindgebruikers. Zo doe jij veel kennis op van de business. Je werkt vaak op locatie van de klant. De duur van de opdracht varieert, de ene keer is een project binnen een paar maanden klaar, de andere keer ben je langer met een opdracht bezig. We zoeken gezamenlijk de projecten die goed bij jou passen en die niet te ver weg zijn. Je werk is heel afwisselend omdat OSI-8 zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid.

FOR A BETTER CUP OF… INFRA

Dit is wat wij zoeken!

  • Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond

  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring als DevOps Engineer

  • Kennis van Docker Containerization middels Kubernetes, incl installeren certificaten (SSL)

  • Kennis van security middels FortiSIEM (Fortigate, Fortiweb) en/of Tenable.sc

  • Ervaring met Terraforum, Ansible, Azure DEVOPS en VM-ware

  • Ervaring met FreeBSD, Puppet, Linux en AWS

  • Ervaring met CI/CD

  • Ervaring met Monitoring, deployment en het opzetten en inrichten van omgevingen

  • Ervaring met werken binnen een Cloud Native omgeving (minimaal 2 jaar), bij voorkeur Azure

We zullen contact opnemen

Jessica Kuijl
Resource manager

Solliciteer nu als Infra Engineer

Choose File