GOEDE DOELEN EN SPONSORING

Goede doelen en sponsoring

Wij dragen ons steentje bij aan de maatschappij door meerdere goede doelen te steunen. Per periode kiezen wij een goed doel om deze door middel van een donatie te steunen. Het betreft zowel lokaal georganiseerde doelen, als landelijke organisaties. De landelijke doelen hebben met name betrekking op dierenwelzijn, natuur en milieu, aangezien wij vinden dat dit van groot belang is voor ouderen, onszelf en onze kinderen en daarmee onze huidige en toekomstige samenleving. Ook steunen wij kleinschalig sportverenigingen van onze eigen medewerkers, omdat wij het verenigingsleven en het sporten van onze IT-ers een warm hart toedragen.

Wij ondersteunen o.a.:

Care for Family: Deze organisatie is een particulier initiatief, volledig door vrijwilligers gedreven. Zij ondersteunen en voorzien gezinnen die op het bestaansminimum leven van gratis levensmiddelen. De levensmiddelen en spullen worden verkregen van diverse ondernemers, dan wel worden deze ingekocht van verkregen donaties. Als OSI-8 dragen wij Care for Family een warm hart toe en ondersteunen hun middels een financiele Bijdrage

TV Waddinxveen:

Deze volledig zelfstandige vereniging, heeft 3 inkomensstromen t.w. lidmaatschap, baromzet en sponsoring. Als OSI-8 ondersteunen wij graag sport- en het verenigingsleven. Wij ondersteunen de vereniging middels een jaarlijkse financiele bijdrage. Daarnaast nemen presenteren we ons middels een winddoek en ondersteunen we in 2018 het Dames Eredivisie team. 

 

Detachering

OSI-8 zet al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals in op de juiste plek. Dit doen wij van Supportmedewerker tot Netwerk-specialist, van Software-ontwikkelaar tot Projectmanager.
Met onze ruime ervaring en uitgebreid ICT Netwerk garanderen wij binnen twee werkdagen de juiste professional te kunnen leveren. Vanzelfsprekend bieden wij al onze eindklanten onze unieke kwaliteitsgarantie van niet-goed geld-terug en daarnaast de gratis overname mogelijkheid. 

Werving & Selectie

OSI-8 werft en selecteert al jarenlang met veel succes de juiste ICT-professionals voor veel bedrijjven van groot tot klein. Doordat wij de ICT kandidaten-markt goed kennen zijn we in staat iedere gewenste kandidaat te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen het ICT Vakgebied kunnen wij de kandidaten beter toetsen en screenen. Het resultaat is een snelle plaatsing en vanzelfsprekend een OSI-8 garantie voor de startdatum en proeftijd 

Detavast

OSI-8 plaatst veel ICT-professionals volgens de detavast constructie. Het werven van een geschikte medewerker is gelijk aan de Werving & Selectie methode maar i.p.v directe indienstneming wordt dit vooraf gegaan door een detacheringsperiode. Dit biedt een opdrachtgever de gelegenheid om een potentïele medewerker te toetsen in de praktijk en na een vaste periode in dienst te nemen of eerder te beëindigen als de klik er toch niet helemaal is. Dit scheelt geld en tijd.   

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.