Flexibel werken

Flexibiliteit komt van twee kanten

Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij als OSI-8 belangrijk. Daarmee houden we de ‘’Human Layer” fit. Daarom bieden we onze professionals de volledige ruimte om flexibel invulling te geven aan het aantal werkdagen, de werktijden, de werklocatie en de invulling van de werkzaamheden.

Vanzelfsprekend zijn onze professionals professioneel ingesteld en zorgen zij voor goede afstemming met de opdrachtgever en het team waarbinnen zij werken. Uiteindelijk willen wij als OSI-8 het beste rendement verkrijgen voor onze specialisten en daarom vinden wij flexibel werken en een goede balans tussen privé en zakelijk noodzakelijk.

opdrachten

Neem snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten. De leukste opdrachten vindt je natuurlijk via OSI-8. We kennen de ins en outs en zullen je daardoor uitstekend kunnen informeren.

Tijdelijke opdrachten

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe vaste baan, bij OSI-8 of bij een van onze opdrachtgevers, neem dan een kijkje bij onze vacatures Wil je meer weten over een vacature, bel ons dan gerust.

Vacatures

Schrijf je IN

Toe aan een nieuwe uitdaging voor tijdelijk of voor vast, dan bemiddelen we je graag of voegen je toe aan ons eigen team. Schrijf je dan in met je CV, zodat we de beste match voor je kunnen maken.

Schrijf je direct in