Transparanter werken

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Als OSI-8 maken wij geen geheim van onze ingezette professionals. Of het nu een eigen specialist, een professional van een ander bedrijf of een freelancer is, wij gaan voor de beste match bij onze opdrachtgevers. Een ingezette professional hoeft daarom nooit te verzwijgen wat zijn of haar oorsprong is. 

Als OSI-8 houden we van duidelijkheid. Om deze reden zijn we open in onze communicatie. We doen geen beloften die we niet waar kunnen maken en als we ergens tegenaan lopen wat we niet voorzien hebben, dan duiken we niet weg maar communiceren wij hierover. Wij doen er alles aan, om onduidelijkheid te voorkomen en bereiken zo helderheid en transparantie.

OSI-8 houdt niet van scheve gezichten, maar staat voor betrokken professionals.

opdrachten

Neem snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten. De leukste opdrachten vindt je natuurlijk via OSI-8. We kennen de ins en outs en zullen je daardoor uitstekend kunnen informeren.

Tijdelijke opdrachten

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe vaste baan, bij OSI-8 of bij een van onze opdrachtgevers, neem dan een kijkje bij onze vacatures Wil je meer weten over een vacature, bel ons dan gerust.

Vacatures

Schrijf je IN

Toe aan een nieuwe uitdaging voor tijdelijk of voor vast, dan bemiddelen we je graag of voegen je toe aan ons eigen team. Schrijf je dan in met je CV, zodat we de beste match voor je kunnen maken.

Schrijf je direct in

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.