Werken als freelancer

Gezamenlijk doelen bereiken

Bij OSI-8 zetten wij naast onze eigen medewerkers en medewerkers van derden ook freelancers in. Wij gaan voor de beste Match bij onze klant en met specialistische freelancers bereiken wij vaak uitstekende samenwerking en resultaten. UIteindelijk gaat het er om dat we gezamenlijke onze doelen bereiken. Professionaliteit en resultaatgerichtheid ten behoeve van de opdrachtgever staat voorop. Eerlijkheid en openheid kan je verwachten in de samenwerking met alle medewerkers van OSI-8.

Verder heeft de samenwerking met OSI-8 het voordeel, dat betaling binnen 30 dagen na ontvangst van factuur per mail met de aansluitende door de opdrachtgever goedgekeurde urenstaat, gegarandeerd wordt. Betaling binnen 7 dagen behoort (onder voorwaarden) tevens tot onze mogelijkheden. Schrijf je bij ons in als freelancer, zodat we je direct kunnen benaderen zodra we een aansluitende opdracht hebben. 

opdrachten

Neem snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten. De leukste opdrachten vindt je natuurlijk via OSI-8. We kennen de ins en outs en zullen je daardoor uitstekend kunnen informeren.

Tijdelijke opdrachten

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe vaste baan, bij OSI-8 of bij een van onze opdrachtgevers, neem dan een kijkje bij onze vacatures Wil je meer weten over een vacature, bel ons dan gerust.

Vacatures

Schrijf je IN

Toe aan een nieuwe uitdaging voor tijdelijk of voor vast, dan bemiddelen we je graag of voegen je toe aan ons eigen team. Schrijf je dan in met je CV, zodat we de beste match voor je kunnen maken.

Schrijf je direct in

Heb jij jezelf al op de kaart gezet?
Zet jezelf ook bij ons op de kaart en laat je - geheel anoniem - zien aan onze opdrachtgevers.