Werken als medewerker

Een OSI-8 medewerker zijn, is een belevenis op zich

Wij maken het onze medewerkers graag naar het zin. Naast een uitstekende teamsfeer blijven we constant bouwen aan persoonlijke ontwikkeling en aan de uitbouw van een gekozen specialisme d.m.v. training en opleiding. We zorgen voor aansprekende  opdrachten en houden vinger aan de pols als het gaat om een gezonde balans tussen privé en werk.

Prettige omgeving en uitstekende ontplooiingsmogelijkheden.
We hebben meer dan goede arbeidsvoorwaarden die flexibiliteit biedt om zich bij je levensstijl aan te passen. Van onze medewerkers wordt het nodige verwacht. Zij zijn specialisten in hun vak en plezierige mensen in omgang. Wij zijn met onze mensen gezamenlijk in staat onze opdrachtgevers op een hoger niveau te tillen.

opdrachten

Neem snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten. De leukste opdrachten vindt je natuurlijk via OSI-8. We kennen de ins en outs en zullen je daardoor uitstekend kunnen informeren.

Tijdelijke opdrachten

Vacatures

Ben je toe aan een nieuwe vaste baan, bij OSI-8 of bij een van onze opdrachtgevers, neem dan een kijkje bij onze vacatures Wil je meer weten over een vacature, bel ons dan gerust.

Vacatures

Schrijf je IN

Toe aan een nieuwe uitdaging voor tijdelijk of voor vast, dan bemiddelen we je graag of voegen je toe aan ons eigen team. Schrijf je dan in met je CV, zodat we de beste match voor je kunnen maken.

Schrijf je direct in